دکتر فرشید اربابی / آموزش / سرطان / بهترین دکتر تشخیص سرطان در تهران
مدت زمان مطالعه ۷ دقیقه

بهترین دکتر تشخیص سرطان در تهران

به دلیل حساسیت بیش از حد بیماری سرطان، انتخاب بهترین دکتر تخشیص سرطان می تواند کمک شایانی به بیماری شما بکند. ما در این مطلب قصد داریم به دلیل سرچ بالای مردم تحت عنوان بهترین دکتر تتشخیص سرطان در تهران ، در رابطه با این بیماری اطلاعاتی در اختیار شما قرار دهیم.

سرطان چیست ؟

سرطان نوعی بیماری است که در نتیجه رشد و افزایش غیرطبیعی سلول های بدن و انتشار و حمله آنها به سایر نقاط بدن می تواند بدن بیمار را درگیر کند.

روش های متداول برای درمان سرطان

پزشک با توجه به شدت بیماری فردی که به سرطان مبتلا است، یکی و یا  ترکیبی از روش های زیر را برای درمان سرطان استفاده می دهد:

  • جراحی

یکی از مناسب ترین روش ها برای برداشتن هر گونه تومور جراحی می باشد. در واقع جراحی تومورهای خوش خیم (تورمورهایی که به سایر قسمت های بدن گسترش پیدا نکرده اند) می تواند نتیجه مثبت داشته باشد اما در درمان تومورهای بدخیم پزشک از روش های ترکیبی برای درمان استفاده می کند.

پزشکان می توانند توسط رادیوتراپی؛ سلول های سرطانی را نابود کنند. در این روش فرد مبتلا به سرطان در محیطی که اشعه از آن محیط خارج نشود قرار گرفته می شود.البته در این روش درمانی احتمال از بین رفتن سلول های سالم نیز وجود دارد اما سلول های سالم به سرعت بازسازی می شوند.از عوارض این روش درمانی سرطان می توان به : ریزش مو ، کم اشتهایی و یا ایجاد تغییراتی در پوست اشاره کرد.

یکی از روش های درمانی برای حدود 60 درصد از بیماران رادیوتراپی می باشد. این روش درمانی ممکن است قبل و یا بعد از عمل جراحی و یا حتی در حین جراحی طبق صلاحدید پزشک انجام شود.

استفاده از شیمی درمانی معمولا مواقعی که بیماری بسیار گسترش یافته است استفاده می شود و نوعی داروهای بسیار قوی از داخل سرم به بدن بیمار انتقال پیدا می کند. و عوارض شیمی درمانی شامل : ریزش شدید مو ، خونریزی و عفونت است.

  • هورمون درمانی

در صورتی که دلیل سرطان ترشح هورمون باشد ، برای درمان آن باید از هورمون درمانی استفاده شود. مانند : سرطان سینه.

دکتر فرشید اربابی (متخصص انکولوژی و رادیوتراپی)

انواع سرطان و علل ایجاد آن ها

  • سرطان گلو

در اثر مصرف بیش از حد سیگار و الکل، تغذیه نامناسب ،عدم رعایت بهداشت دهان و دندان.

  • سرطان مری

در اثر مصرف همیشگی چای به صورت داغ ، مصرف ماهی دودی ، مصرف بیشش از حد از الکل ، مصرف تریاک، کمبودهای غذایی و بسیاری علل ناشناخته.

  • سرطان ریه

مصرف بیش از حد سیگار ، قرار گرفتن در معرض گاز رادون، دلایل ژنتیکی ، سن ، آلودگی هوا ، سابقه بیماری های ریوی ،قرار گرفتن در معرض دود ماشین‌‌های دیزلی

  • سرطان معده

انتخاب تغذیه نامناسب ، علل گوارشی ، دلایل ژنتیکی ، جنس (بیشتر در مردان و گروه خونی A )، سن و بسیاری علل ناشناخته.

  • سرطان روده

مصرف بیش از حد چربی های حیوانی ، عدم استفاده از سبزیجات و میوه ها ، دلایل ژنتیکی ، مصرف بیش از حد سیگار، سن بالا ، کم تحرکی، دیابت .

  • سرطان کبد

هپاتیت B و C ، مصرف بیش از حد الکل ، سیروز ، دوپینگ .

  • سرطان کیسه صفرا

سنگ های کیسه صفرا و بسیاری علل ناشناخته.

  • سرطان کلیه

استفاده بیش از حد از سیگار ، دلایل ژنتیکی و بسیاری علل ناشناخته.

  • سرطان مثانه

سنگ مثانه ، انگل شیستوزومیا ، داروها ، عفونت ها ، مواد شیمایی، مصرف بیش از حد سیگار.

  • سرطان پروستات

ترکیبات نفتی ، دلایل هورمونی ، مصرف بیش از حد سیگار ، سن ، دلایل ژنتیکی ، و بسیاری علل ناشناخته.

  • سرطان تخمدان

استروژن زیاد و بسیاری علل ناشناخته.

  • سرطان رحم و گردن رحم

استروژن زیاد ، ویروس ها، مصرف بیش از حد سیگار ، چاقی بیش از حد ، مقاربت جنسی ، فقر اجتماعی و اقتصادی.

  • سرطان پستان

دلایل ژنتیکی ، زنانی که پس از 30 سالگی باردار می شوند ، در معرض اشعه یونیزان بودن ،زنانی که هرگز حامله نشوند ، مصرف بیش از حد سیگار.

  • سرطان پوست

در معرض شدید اشعه آفتاب ودن ، پوست روشن ، آرسنیک ، وجود خالهای مادرزادی.

  • سرطان مغز

منشا آن بیشتر از سایر سرطان ها مانند سرطان سینه و پستان می باشد و بسیاری علل ناشناخته.

  • سرطان خون

مادرزادی ، در معرض اشعه های خطرناک و مواد شیمیایی بودن ، عفونت ها و بسیاری علل ناشناخته.

در پایان

همان طور که می دانید سرطان جزء بیماری های بسیار خطرناک است و در صورت عدم شناسایی به موقع آن ،عدم انتخاب شیوه درمان مناسب ، عدم انتخاب پزشک خوب سرطان حتی ممکن است کشنده باشد.پس در انتخاب بهترین دکتر تشخیص سرطان دقت کافی داشته باشید.

دکتر فرشید اربابی

متخصص رادیوتراپی و انکولوژی

دکتر فرشید اربابی دارای رتبه عالی بورد تخصصی به طور متمرکز به پژوهش و درمان تومورهای مغز و نخاع ، تومورهای سر و گردن (حنجره، نازوفارنکس، حفره دهان و …) و تومورهای پستان پرداخته است.

برچسب ها:
مقالات مرتبط
احتمال ابتلا به سرطان در زنان و مردان

احتمال ابتلا به سرطان در زنان و مردان

مردان به طور قابل توجهی بیشتر از زنان در معرض ابتلا به ۱۱ نوع سرطان قرار دارند؛ و همچنین خطر ابتلا به بعضی از سرطان ها برای مردان سه برابر بیشتر از زنان است. این سرطان ها عبارت اند از سرطان مری، حنجره، معده و مثانه.طبق جدیدترین بررسی های انجام ...

تاثیر آلودگی هوا بر سرطان ریه

تاثیر آلودگی هوا بر سرطان ریه

روز به روز بر تعداد شواهد و مدارک علمی که نشان می دهند آلودگی هوا یک خطر جدی برای ابتلا به سرطان ریه (حتی در بین افراد غیر سیگاری است) افزوده می شود. قرار گرفتن در معرض آلاینده های هوای محیط نیز عامل دیگری برای ابتلا به سرطان ریه می باشد؛ اگرچه...

وقتی سرطان ریه به مغز متاستاز می دهد!

وقتی سرطان ریه به مغز متاستاز می دهد!

وقتی که سرطان در جایی از بدن شروع شود اما به نواحی دیگری از بدن پخش شود به آن متاستاز می گویند. وقتی که سلول های سرطانی ریه به مغز متاستاز بدهند به معنی آن است که سرطان ریه تومور جدیدی را در مغز تشکیل داده است. تقریبا 20 تا 40 درصد از بالغینی که به...

پرسش و پاسخ تکمیلی

سوالات شما در اسرع وقت پاسخ داده شده و از طریق ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد

0 دیدگاه
یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *