دکتر فرشید اربابی / انکولوژی / تعداد جلسات رادیوتراپی چگونه تعیین می شود؟
مدت زمان مطالعه ۳ دقیقه

تعداد جلسات رادیوتراپی چگونه تعیین می شود؟

رادیوتراپی یکی از روش های درمانی موثر در بهبود سرطان می باشد. عمده درمان ها با استفاده از دستگاه رادیوتراپی انجام می شود. سوالی که اکثرا در رابطه با رادیوتراپی پرسیده می شود، تعداد جلسات رادیوتراپی است. در این مقاله توضیحاتی را در این زمینه برای شما قرار داده ایم. اگر شما هم جز افرادی هستید که میخواهید از تعداد جلسات رادیوتراپی و ارتباط آن با شدت بیماری مطلع شوید، این مقاله را تا پایان مطالعه کنید.

 

تعداد جلسات رادیوتراپی و وخامت حال بیمار !!

جلساتی که برای رادیوتراپی تعیین می شود هیچ ارتباطی با شدت و وخامت حال بیمار ندارد.

تعداد جلسات رادیوتراپی بر اساس نوع بیماری تعیین می شود. این تعداد ارتباطی با شدت بیماری ندارد. بیماری ها بر اساس نوع سلولی، پاسخ های مختلفی به اشعه می دهند. پس برای هر بیماری مقدار استانداردی اشعه وجود دارد.

تنها نکته ای که در رادیوتراپی اهمیت دارد، در رادیوتراپی وسعت جایی که انجام می شود در عوارض نقش دارد. گاهی اوقات نیاز است بافت مجاور را که فکر میکنیم آلوده به سلول های سرطانی است درمان کنیم.

البته که تکنیک های پیشرفته مثل IMRT عوارض درمان را بسیار کم کرده ست.

 

رادیوتراپی با روش IMRT

بنیان گذاری پرتو درمانی پیشرفته در سال 1980 میلادی توسط پروفسور استیو وب صورت گرفت. پروفسور استیو وب توانست با دستیابی به نوعی روش ریاضی، محاسبات دوز اشعه رادیوتراپی را به دقت انجام دهد. به دنبال این اتفاق، اشعه رادیوتراپی با دقت به شکل تومور در می آمد و در ضمن آن در حین تابش شدت اشعه تغییر می یابد، به این روش IMRT گفته می شود.

 

هزینه رادیوتراپی در تهران

برآورد هزینه های درمانی مسأله ای بسیار مهم در پروسه ی درمانی سرطان می باشد. معمولا تعداد جلسات رادیوتراپی مورد نیاز برای کنترل نمودن بیماری در جلسات معاینه از سوی متخصص رادیوتراپی تعیین می شود. توجه داشته باشید که جلسات رادیوتراپی نقش مهمی در درمان دارند و باید طبق نظر متخصص انکولوژی بعد از انجام معاینات لازم تعیین شود.

  • عواملی نظیر: شدت بیماری، دوز مورد استفاده در رادیوتراپی، تعداد جلسات مورد نیاز و … در تعیین هزینه رادیوتراپی موثر هستند.
  • برآورد نهایی رادیوتراپی، در جلسات معاینه از سوی متخصص رادیوتراپی تعیین و به اطلاع بیمار رسانده می شود.

 

دکتر فرشید اربابی

متخصص رادیوتراپی و انکولوژی

دکتر فرشید اربابی دارای رتبه عالی بورد تخصصی به طور متمرکز به پژوهش و درمان تومورهای مغز و نخاع ، تومورهای سر و گردن (حنجره، نازوفارنکس، حفره دهان و …) و تومورهای پستان پرداخته است.

برچسب ها:
مقالات مرتبط
درد سرطان سینه چگونه است؟

درد سرطان سینه چگونه است؟

سرطان سینه رشد غیرطبیعی یک توده سفت از سلول‌های سینه می‌باشد. به طور کلی بیماری سرطان سینه منجر به ایجاد درد در سینه نمی‌شود. بر اساس تحقیقات فقط 6 درصد از افرادی که سرطان سینه داشته‌اند، درد سینه را به عنوان یکی از علامت‌های این بیماری گزارش...

درصد موفقیت پرتودرمانی

درصد موفقیت پرتودرمانی

پرتودرمانی اولین بار در سال 1901 جهت درمان بیماری سرطان مورد استفاده قرار گرفت، استفاده از پرتودرمانی در درمان سرطان انقلابی در دنیای پزشکی بود و اکنون پس از گذشت بیش از 30 سال و با پیشرفت‌هایی که در فیزیک و پزشکی انجام شده است پرتودرمانی با دقت،...

بهترین دکتر برای درمان تومور مغزی

بهترین دکتر برای درمان تومور مغزی

تومور مغزی یکی از بیماری‌هایی می‌باشد که حتی شنیدن نام آن برای بسیاری از افراد می‌تواند ایجاد وحشت و اضطراب نماید. اما با پیشرفت‌هایی که در سال‌های اخیر در مسیر درمان این بیماری ایجاد شده است درصد قابل توجهی از بیماران درمان می‌شوند. تنها کافیست...

پرسش و پاسخ تکمیلی

سوالات شما در اسرع وقت پاسخ داده شده و از طریق ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد

0 دیدگاه
یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *